Hof van Bilthoven

De Bilt
Actueel aanbod

€ 399.600,- tot € 408.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 123m2
Kaveloppervlak
118 - 123m2
Inhoud
395 - 395m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Ben jij op zoek naar meer rust en ruimte, maar wil je de stad nog steeds dichtbij? Dat kan! In het Hof van Bilthoven vind je de vrijheid en ruimte die je nodig hebt, maar kan je nog steeds op de fiets naar Utrecht.

De verkoop van de eerste fase start op donderdag 29 november 2018! Kijk voor meer informatie op www.hofvanbilthoven.nl

Drie verschillende hofjes, één uitstraling
Het Hof van Bilthoven bestaat uit drie afzonderlijke buurtjes met ieder hun eigen karakter. Door hun uitstraling vormen ze echter één mooi geheel in het groen. Ze hebben de stijl en sfeer van de populaire jaren’30, maar ook de voordelen en het comfort van nieuwbouw. In totaal worden er 105 woningen gerealiseerd, waarvan 72 koopwoningen. De verkoop van de eerste woningen start in december 2018. De overige 33 woningen worden in de sociale huur aangeboden.

Indeling woningen
De woonoppervlaktes van de koopwoningen variëren van 120-150 m². Genoeg ruimte dus voor 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers. Op de begane grond heb je aan de straatzijde een open keuken en aan de achterzijde ligt de woonkamer met uitzicht op de achtertuin. De auto parkeer je lekker dichtbij op jouw eigen parkeerplaats in het binnengebied.

Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Deze badkamer is uiteraard helemaal naar jouw smaak aan te passen met een ligbad, andere tegels, etc. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als werkkamer of maak er twee extra (slaap)kamers van.

Je kunt jouw woning straks nog uitbreiden/aanpassen met een aantal opties. Kies bijvoorbeeld voor een aanbouw op de begane grond voor een grotere living of voor één of twee dakkappelen op zolder om extra (slaap)kamers te creëren.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan als geinteresseerde op www.hofvanbilthoven.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Bilthoven
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
72 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 399.600,- tot € 408.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio De Bilt.

Aanmelden